450.000 betaalpunten om eenvoudig geld uit het buitenland te ontvangen

Moneytrans heeft in de afgelopen 20 jaar een netwerk van topcorrespondenten opgebouwd om met maximale veiligheid geld uit het buitenland te ontvangen. We werken in 140 landen met de beste banken en financiële instellingen, voor jouw comfort en dat van je familieleden.

Oneindig veel mogelijkheden

Bij Moneytrans zijn we voortdurend bezig met innoveren, zodat je familieleden en vrienden
de optie kunnen kiezen om geld uit het buitenland te ontvangen die hen het beste uitkomt.

Contant geld opnemen

Bankoverschrijving

Mobiel geld

Rechtstreeks naar huis

Contant geld zal binnen een paar minuten beschikbaar zijn om op te nemen bij meerdere vestigingen over de hele wereld. Bekijk hier onze lijst met kantoren en samenwerkende banken in het gewenste land!
Maak een bankoverschrijving naar grote banken over de hele wereld. Deze service wordt een bankstorting genoemd. Het geld is binnen 1 tot 3 werkdagen beschikbaar, afhankelijk van het land van bestemming. Controleer hier of de bankrekeningbetaalservice actief is in het gewenste land en welke informatie vereist is.
Je direct geld overmaken naar een mobiele telefoon, een snelle, veilige en comfortabele service. Je begunstigde beschikt over vrijheid. Hij of zij is namelijk in staat om geld aan te nemen, rekeningen te betalen, in winkels te winkelen en beltegoed of saldo te kopen/verzenden, afhankelijk van het land van bestemming. Zorg ervoor dat de begunstigde de optie 'E-portemonnee' heeft geactiveerd op zijn of haar mobiel. Zodra het geld beschikbaar is, ontvangt je begunstigde een bevestigingsbericht op zijn of haar telefoon. Controleer hier welke landen en mobiele netwerken beschikbaar zijn.
Geld rechtstreeks naar het huis van je begunstigde sturen. Neem contact op met je Moneytrans-bureau voor landen die deze manier van ontvangst toestaan. Geld ontvangen uit het buitenland was nog nooit zo eenvoudig!

Wat nu als jij degene bent die geld uit het buitenland krijgt?

Je hebt geld naar je bankrekening of naar een mobiele portemonnee gestuurd:

Je hoeft niets meer te doen. Het geld wordt automatisch gestort!

Ze hebben je geld gestuurd dat je persoonlijk moet innen:

Vind je dichtstbijzijnde bureau

Neem contact met ons op

HELPCENTRUM

Je hebt 24/7 vragen en wij zijn 24/7 beschikbaar

Neem 7 dagen per week contact op met onze ondersteuning, op elk gewenst moment beschikbaar in je eigen taal. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail, chat, sociale media of via een van onze 3000 bureaus in Europa. Persoonlijke financiën zijn nog nooit zo persoonlijk geweest!