Overschrijving van grote bedragen. Eerlijke prijzen. Minder stress.

Moet je een groot bedrag overmaken om een huis te kopen of een hypotheek te betalen buiten je land van verblijf? Moet je betalen voor de school van je kind of de leveranciers voor de bruiloft van je dochter in het buitenland? Vergeet banken en spaar voor je grote projecten.

Met onze VIP-verzendservice kun je overal geld overmaken naar onze bankrekeningen via overschrijving of contante storting. Naast het feit dat je niet hoeft te reizen, bieden wij je goedkopere prijzen en een hogere wisselkoers.

Bij Moneytrans ondersteunen we je dromen.

 

Bij Moneytrans regelen we alles en voor de beste prijs! Dat is wat VIP inhoudt

Als valutaspecialist bieden wij je betere tarieven dan een traditionele bank. Als je net als wij alleen gelooft wat je ziet, kun je hier verifiëren hoeveel het kost om 50.000 euro te verzenden met Moneytrans in vergelijking met grote banken.

Persoonlijke aandacht

Onze specialisten staan tot je beschikking om al je vragen te beantwoorden en je te helpen met de procedures.

Realtime tracking

Je wordt te allen tijde geïnformeerd over de status van je zending.

Wat moet ik doen om grote bedragen te verzenden met Moneytrans?

Stuur ons de documentatie

Je kunt ons de benodigde documentatie per e-mail naar [email protected] of [email protected] sturen.

We bellen je direct

Moneytrans neemt snel contact met je op om je op de hoogte te stellen van je klantcode.

Maak de overschrijving

Op dit moment kun je de overschrijving doen vanaf de klantrekening naar een van onze rekeningen.

Bijna klaar!

Moneytrans zorgt voor de overdracht en een gepersonaliseerde tracking om de betaling op snelle wijze te coördineren.

Wij geloven in je dromen

Aankoop van onroerend goed

Je woning in het buitenland heeft geen ruimte voor verborgen extra kosten, ongeacht hoe groot deze woning is. Wij ook niet. Dankzij de volledige transparantie weet je van tevoren welke wisselkoers en commissie op je zending worden toegepast.

Betaling van collegegeld

Je hoeft je niet te informeren over de soorten wisselkoersen van de banken. Wij geloven in service van hoge kwaliteit tegen de juiste prijs.

Spaargeld verplaatsen

Dit is het geld waar je zo hard voor hebt gewerkt. Dit geld is niet van de banken of van ons. Dankzij onze scherpe wisselkoersen zal het gespaarde bedrag dat je mee naar huis neemt hoger zijn.

Een erfenis overschrijven

Geconfronteerd worden met een verlies is al een vrij moeilijke ervaring en we willen niet nog een extra teleurstelling vormen. Bij Moneytrans willen we je leven vereenvoudigen met eenvoudige procedures en de best mogelijke zorg.

We nemen gelijk contact met je op

Klaar om deel uit te maken van de Smile-community?

10 miljoen families wereldwijd vertrouwen op ons.

We verplaatsen elke maand ongeveer $ 6 miljard USD en we zorgen dat individuen en bedrijven elke dag $ 3 miljoen besparen aan verborgen kosten

Veelgestelde vragen

Identiteitsbewijs (als je een nieuwe klant bent) Aangifte van zendingen van meer dan 3000 euro Kopie van de klantenkaart met de volgende informatie: Eerste pagina van de bankkaart waarop de gegevens en het rekeningnummer van de klant worden weergegeven. Invoer en uitvoer van geld (je moet op je rekening de storting zien van het geld dat je gaat versturen en de overschrijving van je rekening naar de Moneytrans-rekening). Document dat de herkomst van de fondsen bewijst (loonstrook, uitkering...)
Je kunt een bedrag overschrijven van jouw rekening naar een van onze volgende rekeningen: BNP PARIBAS FORTIS  IBAN: BE92 0014 6853 3823  ING  IBAN: BE18 3630 4842 4965  (Rekeningen waarbij de IBAN is inbegrepen) *Belangrijk: het concept van de overboeking moet de eerder verstrekte klantcode en de naam van de begunstigde bevatten.