Word lid van het netwerk van correspondenten van Moneytrans

We werken samen met meer dan driehonderd internationale partners wereldwijd. Van financiële instellingen tot grote telecomoperatoren, allemaal om nieuwe services aan onze klanten te kunnen leveren.

Uw geldtransfers in goede handen

20 jaar ervaring
+ 0
140 landen
+ 0
450.000 betaalpunten
+ 0
10 miljoen klanten
+ 0
50,1 miljoen transacties
+ 0
3000 geldverzendingsbureaus
0

Meer dan 300 internationale handelspartners en financiële instellingen voor correspondentie wereldwijd

Legendarische genegenheid / Uitstekende klantenservice. 7/7 beschikbaar en in je eigen taal!

We zijn veel meer dan alleen een bedrijf dat overboekingen regelt! Wij zijn een fintech die alle financiële behoeften van onze klanten dekt. MEER WEERGEVEN

Een app met meerdere services om je financiën te beheren, rekeningen te betalen, geld over te maken... MEER WEERGEVEN

Een ontwikkelingsteam dat zich volledig richt op verbetering van de service

Speciale zorg voor kwaliteits- en veiligheidsnormen, gereguleerd en gecontroleerd in 8 Europese landen

Innovatie en technologie

Ons eigen systeem voor webverbinding zorgt voor perfecte synchronisatie.

Vandaag de dag beschikken we over een moderne technologie die ons in staat stelt om onze partners en correspondenten hoge prestaties te bieden tijdens processen voor integratie van interfaces. Ons team van ervaren ontwikkelaars is volledig toegewijd aan het snel bereiken van de gestelde doelen.

De hub voor financiële services van Moneytrans

We hebben een modern technologisch platform dat fungeert als een router en communicatie op een eenvoudige en veilige manier mogelijk maakt.  

Moneytrans werd jaren geleden een referentiehub binnen de internationale handel van geldoverschrijvingen. De hub voor financiële services van Moneytrans is verantwoordelijk voor het ontvangen van betalingen van meerdere bronnen, bedrijven en uit meerdere landen, het valideren ervan en het versturen van dit geld naar onze correspondenten op de locatie van bestemming via de geschikte kanalen. Vervolgens wordt het geld naar de uiteindelijke begunstigde verstuurd.

Hoe is het mogelijk om in 8 landen meer dan 450.000 bestemmingen aan te bieden in meer dan 140 landen met een eigen structuur?

Dit wordt mogelijk gemaakt door onze zakelijke allianties en een technologisch platform dat in staat is om meerdere bedrijven in de sector op effectieve en flexibele wijze met elkaar te verbinden. 

Met de ervaring die in de meer dan 20 jaar is opgedaan met het bieden van deze service en de passie en verantwoordelijkheid die erin wordt gestoken, heeft Moneytrans een betrouwbaar netwerk gecreëerd met partners wereldwijd. Hierbij zijn de meest betrouwbare en erkende bedrijven in de sector geselecteerd en proberen we altijd maximale snelheid en veiligheid te bieden aan onze klanten.

Door als hub te functioneren, openen we de mogelijkheden voor uitbreiding. Niet alleen voor Moneytrans, maar ook voor andere bedrijven die beginnen in deze branche of willen uitbreiden, maar niet over de benodigde middelen, tijd of ervaring beschikken om externe platformen te integreren. Daarom bieden we hen bij Moneytrans allemaal een uniforme en eenvoudige manier om hun netwerk van bestemmingen enorm eenvoudig en met minimale ontwikkelingskosten uit te breiden.

Veel meer dan alleen geldoverschrijvingen!

Door de diversificatie van ons bedrijf kunnen we wendbaar blijven tijdens de vooruitgang van een steeds veranderende wereld. Ook kunnen we zo alle financiële behoeften dekken van onze klanten en hen oplossingen bieden voor het betalen van hun rekeningen. Daarnaast zijn we continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe services om voor onze klanten te kunnen zorgen.

Het beste systeem.

Wij bieden ons white-label websysteem voor het beheer van overboekingen (Retail Market). Een systeem dat onze correspondenten classificeren als veilig, eenvoudig, stabiel en betrouwbaar. 

Veiligheid en ervaring

We werken al meer dan 20 jaar in de overboekingssector en hebben een eigen licentie om in 8 landen in Europa en Afrika te opereren; licenties die worden gecontroleerd en afgegeven door nationale banken in elk land.  

Wij ondersteunen de naleving van alle lokale, staats- en internationale normen; we hebben teams van mensen die zijn opgeleid om te onderzoeken of al onze afdelingen aan deze normen voldoen en we wijzen een aanzienlijk deel van ons inkomen toe om de juridische en technologische middelen te financieren die nodig zijn om volledige naleving te garanderen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

We willen meer dan alleen een veilige en kwaliteitsvolle service bieden!

We willen de wereld transformeren en door middel van financiën een betere samenleving opbouwen. We bevorderen de financiële inclusie, educatie, empowerment, sociale inbreng en ondernemersgeest van degenen die buiten hun thuisland wonen

We zetten ons in voor de ontwikkeling van een betere samenleving waarin de meest kwetsbaren meer kansen krijgen. Daarom ontwikkelen we oplossingen voor sociale vooruitgang, onderwijs en cultuur.  

Partnerschap en advies

Correspondentbedrijven ontvangen een commissie die wordt onderhandeld en gespecificeerd in een voorafgaand contract.

We werken momenteel samen met meer dan driehonderd internationale handelspartners en financiële instellingen voor correspondentie wereldwijd. Een van de voordelen van het werken met Moneytrans is het maatwerk waarmee we elk van onze correspondenten behandelen; wij geven zichtbaarheid aan je merk en je bedrijf in Europa en Afrika.

Ga nu een gesprek aan met je persoonlijke adviseur! Je kunt advies en informatie aanvragen door een mail te sturen naar [email protected] of door ons eenvoudige formulier in te vullen. Zodra we dit formulier ontvangen hebben, neemt je persoonlijke adviseur contact met je op om je alle details te verstrekken.

Wat zeggen onze partners?