Betaal je rekeningen contant met Moneytrans

Met onze EasyBill-service kun je rekeningen contant betalen in  Nederland of rekeningen betalen in het buitenland voor je familieleden met de beveiliging van Moneytrans!

Hoe werkt EasyBill?

Bij Moneytrans ontwerpen we onze diensten met jou en je dierbaren in ons achterhoofd. Met onze EasyBill-service kun je dus je leven of dat van je dierbaren vereenvoudigen met contante betalingen.

Contante rekeningen betalen in Nederland<

Breng je rekening naar het dichtstbijzijnde Moneytrans-bureau en betaal het bedrag contant, zonder problemen. Wij storten het bedrag binnen 24 uur op de bankrekening van de aanbieder van je factuur!

Rekeningen in het buitenland betalen

Ook kun je de rekeningen van je dierbaren betalen op de gewenste bestemming. Met onze EasyBill-service kun je voor hen blijven zorgen en het gebruik van het geld dat je naar het buitenland stuurt beter controleren. Wij verwerken je betaling binnen een termijn van 3-5 werkdagen!

Betaal je rekeningen in slechts 4 stappen

Identificatie

Verstrek je factuur en je ID bij een Moneytrans-bureau

Formalisering

Onze bureaus zullen alle vereiste informatie registreren en invullen.

Verificatie en betaling

Zodra de gegevens zijn verwerkt, ontvang je een kopie, zodat je de gegevens kunt controleren en ondertekenen. Nu kun je je rekening betalen!

Klaar!

Je ontvangt een bewijs van betaling en Moneytrans maakt het geld over op de bankrekening van de ontvanger!

Welke documentatie heb ik nodig om rekeningen te betalen?

Om rekeningen met contant geld te kunnen betalen heb je de factuur van de leverancier of de huurovereenkomst nodig en een geldig identiteitsbewijs.

Geldige identiteitsbewijzen in Nederland zijn:

Een internationaal paspoort

Een Nederlandse ID-kaart

Een identiteitskaart van een EU-lidstaat, maar geen verblijfsvergunning van een andere EU-lidstaat

Een Nederlands rijbewijs of een rijbewijs uit een EU-lidstaat

Een Nederlandse verblijfsvergunning

Wat voor soort rekeningen kan ik betalen met EasyBill?

Met EasyBill kun je rekeningen betalen van elke dienstverlener: telefonie, elektriciteit, water, enzovoorts. Je kunt ook de huur van je woning betalen. In dit geval moet je een kopie van je contract verstrekken. Vergeet niet dat huurcontracten niet betaald mogen worden door derden!

Neem contact met ons op

HELPCENTRUM

Je hebt 24/7 vragen en wij zijn 24/7 beschikbaar

Neem 7 dagen per week contact op met onze ondersteuning, op elk gewenst moment beschikbaar in je eigen taal. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail, chat, sociale media of via een van onze 3000 bureaus in Europa. Persoonlijke financiën zijn nog nooit zo persoonlijk geweest!