making people smile

Onze missie

Onze belangrijkste doelstelling is mensen te steunen die besloten hebben naar andere landen te emigreren, op zoek naar een betere toekomst voor hun naasten.

Overschrijvingen zijn van fundamenteel belang voor de levenskwaliteit van ontvangende huishoudens en voor het verbeteren van de onderwijs- en gezondheidssituaties van kinderen. Daarom zijn we altijd van mening geweest dat overboekingen naar je familie goed moeten worden ontvangen, gestimuleerd en gefaciliteerd. Daarom innoveren en ontwikkelen we al meer dan 20 jaar opties om het leven eenvoudiger te maken voor degenen die ver van hun thuisland wonen en hen dichter bij hun eigen land te brengen, waar en wanneer ze maar willen, snel en economisch. Ontdek onze geschiedenis en onze nieuwe projecten!

Geschiedenis

Kwaliteitsservice aanbieden voor een eerlijke prijs? Het is mogelijk!

Bij Moneytrans zijn we een team van gepassioneerde mensen die worstelen om veel meer te bieden dan alleen een service om geld te verzenden. De diversificatie van producten en de ontwikkeling van services met toegevoegde waarde die alle behoeften van onze klanten dekken, is de drijvende kracht achter ons bedrijf. We lijken niet op alle andere bedrijven in de branche. We zijn een familiebedrijf dat zich organisch heeft ontwikkeld, gebaseerd op de ervaring en kennis van het menselijke team dat samen meer dan 10 miljoen klanten heeft weten te werven.
We waren het eerste bedrijf in Europa dat een goedkope en transparante service bood, omdat we ervan overtuigd zijn dat zowel particulieren als bedrijven het verdienen om kwaliteitsservice te ontvangen voor een eerlijke prijs. We bieden ons netwerk aan andere bedrijven in onze branche aan, omdat we niet bang zijn voor concurrentie. Integendeel! Bij Moneytrans geloven we in synergiën.

Moneytrans, Making People Smile

Bij Moneytrans zijn we ervan overtuigd dat het mogelijk is om de wereld te verbeteren. Daarom zetten we ons in voor onze waarden.

Financiële inclusie

Empowerment

Onderwijs

Interculturaliteit

Maak kennis met ons team

Bij Moneytrans zijn we meer dan alleen een team. Wij zijn een grote familie bestaande uit mensen met 50 verschillende nationaliteiten. Wij geloven dat verschillen positief zijn en niet negatief. Wat is jouw mening?

Francisco Sánchez-Apellaniz

Oprichter en voorzitter

Jeremy De Smet

CEO

Miguel Fernández

COO

Jean-Christophe

CFO

Leticia Carbajo

CMO & Managing Director Spain

Luis Quijada

CTO

Asli
Ozceri

CCO

Alexandre
Girault​

Head of Finance

Paola
Luyo​

Country Manager Belgium

Serge Mbay Kabway

Country Manager DRC

Indira
Ferrin

Country Manager Italy

Talya Sever

Country Manager Turkije

Ali Mardan Rahoojo

Regional Manager (Pak & Zuid-Azië)

Hussein Karim

Country Manager Frankrijk

Wil je deel uitmaken van dit avontuur?

Bij Moneytrans houden we van talent. We houden van mensen die gemotiveerd, echt en gepassioneerd zijn en de wereld willen verbeteren. En jij?

Solidary, in favor of inclusion and integration

Revolutionaries, we are not keen on routine nor status quo

Transparent, we will always tell you the truth.

Citizens of the world, and proud of it.

Pers

Wil je weten wat ze over ons zeggen?