Blijf dicht bij Colombia door uw geld te versturen met Moneytrans

We zorgen voor u en uw dierbaren. U kunt nu geld naar Colombia sturen vanuit Nederland met uw eigen mobiele telefoon, zonder uw huis te hoeven verlaten en in slechts enkele minuten.

Uw eerste overschrijving GRATIS by door het gebruik van de code WELCOME

.

Uw overschrijving naar Colombia met maximale veiligheid

Uw overschrijving naar Colombia met maximale veiligheid

Uw fondsen zijn 100% gegarandeerd, aangezien Moneytrans wordt gereguleerd en geautoriseerd door de Nationale Bank van België

Betalingssysteem geverifieerd door Mastercard

We werken samen met de veiligste banken en betalingsnetwerken ter wereld

- Officiële partners van Moneytrans -

Hoe te registreren en beginnen met online verzenden van geld

De favoriete app van Colombianen

Uitproberen is aannemen

Het online verzenden van geld is goedkoper en veiliger dan ooit. En met wereldwijde reisbeperkingen is er geen betere manier om uw dierbaren dichterbijte brengen.

Wat maakt iMoneytrans ‘s wereld’s beste geldoverdrachts-app?

  • U kunt in slechts 5 minuten registreren
  • Eenvoudige navigatie
  • Gratis te downloaden
  • Bereken voor verzending de kosten met één muisklik
  • Uw gegevens zijn veilig en zeker
  • Volg uw overschrijving op elk moment eenvoudig

Verstuur geld direct, overal en op elk moment.

Waarom dient u voor Moneytrans te kiezen

UItgeroepen tot beste geldtransactiebedrijf

Vanwege zijn snelheid enbetrouwbare service

Meer dan 20 jaar ervaring

10.000.000+ klanten die op ons vertrouwen

Voordelige tarieven

90% goedkoper dan een bank

We zijn waar u ons nodig heeft

7 dagen per week beschikbaar and inuw taal

Uitgebreid netwerk

140 landen & + 450.000 betalingslocaties

UItgeroepen tot beste geldtransactiebedrijf

Vanwege zijn snelheid enbetrouwbare service

Meer dan 20 jaar ervaring

10.000.000+ klanten die op ons vertrouwen

Voordelige tarieven

90% goedkoper dan een bank

We zijn waar u ons nodig heeft

7 dagen per week beschikbaar and inuw taal

Uitgebreid netwerk

140 landen & + 450.000 betalingslocaties

Hoe kan ik geld naar Colombia sturen vanuit Nederland?

Het is niet alleen hoeveel of met wie, maar ook hoe u het stuurt. Wij bij Moneytrans weten dat veiligheid en nabijheid erg belangrijk voor u zijn en bieden daarom twee optiesom u tijd en geld te besparen.

Branches bij u in de buurt

We hebben meer dan 100 kantoren in de grote steden van Nederland van waaruit u uw overschrijving kunt doen met de persoonlijke assistentie van onze specialisten in uw eigen taal, 365 dagen per jaar.

Online overschrijvingen

Zonder uw huis uit te hoeven! Registreer u gratis op onze website of app, volg 3 eenvoudige stappenen uw geld zal direct in Colombia aankomen.

Comment et où récupérer votre argent ?

Nous savons que l’important est que vous ayez le choix. Découvrez les options dont dispose le bénéficiaire pour recevoir l’argent au Maroc.

Retrait d'espèces à un point autorisé

Envoyez de l’argent à plus de 6 500 points de paiement dans tout le pays. Grâce à cette option, le bénéficiaire peut récupérer l’argent dès que le transfert est effectué.

Délai de livraison de 1 heure (selon le correspondant).

 Dépôt bancaire 

Envoyez de l’argent directement sur le compte bancaire de votre destinataire.Le délai de livraison dépend de la banque concernée : entre 48 et 72 heures.Les banques suivantes sont disponibles :

Pour le retrait d’espèces, des agences Cash Plus, BMCE Bank, Wafacash, La Poste et Al Barid Bank sont disponibles. Pour les paiements sur les comptes bancaires, Moneytrans travaille avec les principales banques du Maroc, notamment Attijariwafa Bank et Banque Populaire.

Avec une vidéo, c'est toujours plus facile !

Nous vous montrons étape par étape comment accéder à l’application Multiservice et effectuer votre envoi en seulement 5 minutes.

Neem contact met ons op

HELPCENTRUM

Je hebt 24/7 vragen en wij zijn 24/7 beschikbaar

Neem 7 dagen per week contact op met onze ondersteuning, op elk gewenst moment beschikbaar in je eigen taal. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail, chat, sociale media of via een van onze 3000 bureaus in Europa. Persoonlijke financiën zijn nog nooit zo persoonlijk geweest!

Veelgestelde vragen

De ontvanger dient bij het betalingspunt het referentienummer te tonen dat door de verzender is verstrekt, samen met een geldig identiteitsbewijs.De naam op het identiteitsbewijs dient overeen te komen met de naam op de overschrijving. Indien de transactie is uitgevoerd via de mobiele betaalservice, dient de naam op het mobiele account overeen te komen met de begunstigde van de overschrijving.In geval van betaling naar een bankrekening, zal de betaling automatisch gecrediteerd worden op de bankrekening die is aangegeven op het tijdstip van de transactie.
Moneytrans is een financieel instituut dat officieel is gereguleerd in Nederland, België,Spanje en tientallen Europese landen. We hebben 20 jaar ervaring in de afdrachtensector, met 10 miljoen tevreden klanten en 50,1 miljoengeldoverdrachten in meer dan 140 landen.U hoeft alleen maar de beoordelingen van onze gebruikers te lezen om te ziendat wij een betrouwbaar bedrijf zijn, dat wordt onderschreven door centralebanken en gebruikmaakt van geavanceerde technologie om vertrouwelijkheid enveilige betalingen te garanderen.
Bij ons kunt u geld opnemen bij de filialen van Bancolombia, Davivienda en Pagos Internacionales. U kunt via Pagos Internacionales stortingen verrichten op rekeningen van Bancolombia en Davivienda, en ook op 19 andere banken waarmee wij samenwerken!
De overschrijving is voor Colombia beschikbaar over de toonbank gedurende 15dagen; hierna zal de overschrijving worden geanulleerd door de agent op de bestemming.
Als u de overschrijving al heeft uitgevoerd, kan deze alleen worden gewijzigd door onze klantenservice te bellen. Als de begunstigde het geld heeft ontvangen of het al betaald is, kan de transactie niet worden gewijzigd of geannuleerd. Indien u meer vragen heeft, neem dan contact op met het klantenserviceteam op 010 205 24 53
Restituties zijn mogelijk zolang de overschrijving nog niet is betaald op de bestemming. Voor betalingen naar bankrekeningen dient u ervoor te zorgen dat het rekeningnummer juist is, omdat de transactie niet kan worden teruggedraaid zodra het geld is overgemaakt.Voor betalingen naar mobiele telefoons kunnen restituties worden verzocht zolang de begunstigde het geld niet heeft gebruikt.Voor overschrijvingen die zijn uitgevoerd vanuit onze agentschappen dient deklant de restitutie persoonlijk aan te vragen. Voor overschrijvingen die online zijn uitgevoerd dient de klant de restitutie vanuit de online applicatie aan te vragen. Moneytrans zal hier bericht van ontvangen, het restitutieverzoek zal bij de partner worden ingediend, en zal, zodra deze is bevestigd, worden geannuleerd in het systeem. Daarna zal om restitutie naar de creditcard van de klant worden verzocht.
Het is altijd beter om uw geldoverdrachten van tevoren te plannen. Wissekoersen wijzigen continue, en het verzenden van geld kan vandaag duur zijn, maar morgen goedkoper. Om u met dit probleem te helpen en ervoor te zorgen dat u de beste prijs krijgt voor uw overmakingen, biedt de Moneytrans online geldoverdrachtsdienst een calculator, zodat u de kosten van uw overschrijving kunt achterhalen en de beste tijd voor het versturen van geld kuntkiezen.
De levertijd is 1 uur voor contante betaling. Als de betaling naar een bankrekening wordt overgemaakt, zal het geld binnen 24-48 uur beschikbaar zijn.
Met onze Moneytrans online overschrijvingsservice wordt uw betaling directverwerkt door middel van 3D Secure technologie, die zorgeloze overschrijvingengarandeert, en ontvangt u bevestiging van uw betaling per e-mail of sms.Met aanvullende verificatiemaatregelen worden de veiligheid en naleving van debetalingswetgeving verder versterkt. Moneytrans stimuleert gebruikers ook omhun accounts te beveiligen door het aanmaken van veilige wachtwoorden enherkennen van phishing e-mails en berichten.Wanneer het echter op uw geld aankomt kunnen zich kwesties voordoen, dus isgemoedsrust bij de keuze van een bedrijf voor uw valutawisselingen eveneenseen belangrijk aspect.Bij Moneytrans vertrouwen wij op een team van professionals om voor onzeklanten te zorgen en enige kwesties of problemen die u heeft op te lossen. Webieden onze diensten ook aan per live chat, e-mail, telefonisch of per fax, dus ukunt contact met ons opnemen op welke manier u wilt. De hele dag dooraandacht voor uw gemoedsrust!
De eerste factor is het verzonden geldbedrag. Commissies worden bepaald als percentage van het verzonden bedrag, en dit varieert afhankelijk van de valuta. Raadpleeg als richtlijn de Moneytrans calculator,die de actuele prijs van uw overschrijving zal geven.Moneytrans rekent bijvoorbeeld een vaste commissie voor bepaalde bestemmingen, die lager is dan de commissies die winkels en geldwisselkantoren in rekening brengen.Daarnaast doen we nieuwe klanten een speciaal aanbod, met nul procent commissie, zodat u onze dienst gratis kunt uitproberen. De tweede factor is de wisselkoers. Bij Moneytrans krijgt u altijd de wisselkoers die wordt weergegeven op onze calculator, zodat u precies weet hoeveel uw begunstigde aan de andere kant zal ontvangen. Dat maakt het een transparante en snelle oplossing!De wisselkoers wordt vastgesteld door de banken en instellingen die met Moneytrans samenwerken in de bestemmingslanden. Aangezien Moneytrans in 140 landen speciale afspraken heeft, zullen uw begunstigden een betere deal krijgen dan met banken of de meeste online geldoverdrachtsdiensten.Bedenk dat naast een lagere vaste commissie onze online dienst meestal een betere wisselkoers biedt. Kortom, met online overschrijvingen is de commissie over het algemeen lager, zodat uw dierbaren meer geld zullen ontvangen.
De limiet voor zendingen naar Colombia vanuit Nederland is 10.000.000 pesos / 30 dagen. De limiet van de correspondent van bestemming is van toepassing.  De limiet voor online zendingen is € 3.000 / kwartaal.  
Open een sessie in uw account en bekijk de recente opdrachten. Naast de opdracht die u wilt annuleren klikt u op “Annuleren”. Voer de gegevens in en klikop “Versturen”. We doen ons best om de opdracht te annuleren. We kunnen annuleringen echterniet garanderen totdat onze locale partner bevestigt dat het gelde nog niet aan de begunstigde is uitbetaald. Als de overdracht is voltooid kunnen we deze niet meer annuleren. Voor meer informatie over ons annulerings- en restitutiebeleid, kunt u de volgende pagina raadplegen
1. Mijn overschrijving wordt beoordeeld Uw veiligheid is onze prioriteit. Als we verdachte activiteiten bemerken, kan uw overschrijving worden beoordeeld om er zeker van te zijn dat u degene was die hem heeft uitgevoerd. In sommige gevallen zijn we vereist om aanvullende informatie te verzamelen met betrekking tot een geldoverdracht om te voldoen aan Europese of wereldwijde regelgeving. Dit kan voor een vertraging van de verwerking van uw overschrijving zorgen, maar is van essentieel belang voor uw veiligheid en voor naleving van wettige vereisten.2.Mijn overschrijving is afgewezenIn de volgende gevallen kan uw overschrijving worden afgewezen:Uw aanvraag bevat incomplete of onjuiste gegevens, hetzij van de verzender of de ontvanger. We detecteren verdachte activiteit en zijn niet in staat om te bevestigen of u het was die de overschrijving heeft uitgevoerd.De overschrijving voldoet niet aan de bedrijfsvoorwaarden van Moneytrans.Er ontstaat een probleem met naleving van de regelgeving in Europa of een ander land
De begunstigde heeft een URN CODE nodig, die wordt verstrekt door de verzender, en een geldig identiteitsdocument, dat bij de betalingslocatie dient teworden getoond. De naam op het identiteitsbewijs dient gelijk te zijn aan de naam op de overschrijving..