Werk met ons samen!

Bij Moneytrans houden we van talent. We zijn op zoek naar mensen die gemotiveerd, echt en gepassioneerd zijn en de wereld willen verbeteren. Als je deel wilt uitmaken van onze familie, dan mag je deze sectie niet missen! 

Onze missie

Bij Moneytrans blijven we groeien. We ontwikkelen nieuwe producten en services en bieden kansen voor iedereen. Daarom willen we graag getalenteerde profielen leren kennen.
Bij Moneytrans zijn we meer dan alleen een team. We zijn een familie. En het is onze missie om de wereld te verbeteren. We bestaan uit meer dan 400 mensen met 50 verschillende nationaliteiten. 400 nieuwsgierige mensen, toegewijd en open voor nieuwe uitdagingen. Bovendien zijn wij van mening dat verschillen verrijken! We geloven ook in kansen en interne promotie van ons team. Daarom zijn we er trots op dat we het leven van veel mensen binnen onze familie hebben veranderd en verbeterd. Heb je een passie voor de wereld van overboekingen en persoonlijke relaties? Ben je een ondernemend, verantwoordelijk en eerlijk persoon? Heb je ervaring en wil je vooruitgang boeken op professioneel gebied? Dan willen we je leren kennen!

Onze filosofie

Bij Moneytrans zijn we trots op ons volledig multiculturele team. We komen overal vandaan! Je hoort Spaans, Frans, Engels, Arabisch, en... het accent uit Malaga! We houden ervan. Verschillen verrijken!
Onze werkdynamiek leidt ook tot synergie tussen afdelingen. Hierdoor kan elk werkgebied rekenen op de steun van anderen. Hier zijn we één. We streven allemaal hetzelfde doel na.
Bij Moneytrans geloven we in mensen en kansen. Daarom willen we het potentieel van ons team vergroten! Wij geloven in interne promotie en daarom hechten wij bijzonder veel waarde aan opleiding.
Omdat we geloven in kansen, hebben we bij Moneytrans verschillende medewerkers en werknemers die aanvankelijk in een specifieke positie zijn begonnen en in de loop der jaren zijn geëvolueerd en het hoogste niveau hebben bereikt.
Bij Moneytrans zijn we trots op ons team, op onze familie. Deze familie is de afgelopen jaren blijven groeien dankzij onze wervingsacties. Onze voorspelling: steeds meer groei. Doe je mee?
Wij zijn een jong, flexibel en dynamisch team dat zich inzet voor gemotiveerde, echte, gepassioneerde mensen die de wereld willen verbeteren. Een team dat denkt dat multiculturele verschillen waarde toevoegen en nooit afbreuk doen.
We doen allemaal ons best omdat onze branche en onze missie belangrijk zijn voor ons. We weten dat we bijdragen aan het verbeteren van het leven van veel mensen, dus streven we ernaar om elke dag 200% van onszelf te geven.
Hier voelen we ons comfortabel, we kleden ons nonchalant, we verkleden ons voor carnaval, we hebben ons aangemeld voor virale uitdagingen, we lachen graag en halen graag leuke grappen met elkaar uit. Kortom: we genieten van ons werk!
Bij Moneytrans zijn we meer dan alleen een team. We zijn één grote familie. We kennen elkaar hier allemaal, we eten taart op onze verjaardagen, vieren samen op vrijdagen en we zijn er altijd voor elkaar in moeilijke tijden.
Bij Moneytrans werken we op basis van synergie, en altijd op horizontale wijze. Hier gelooft het managementteam in je team, en vice versa. Wij beschouwen onszelf als gelijken en alle nieuw ideeën zijn altijd welkom.
Omdat we weten dat werk niet alles is, is bij Moneytrans de balans tussen werk en privéleven van het grootste belang. Onze planningen zijn flexibel, omdat elke persoon een andere situatie heeft en wij vinden het belangrijk om deze te respecteren.
Bij Moneytrans kunnen we bogen op de laagste turn-over van de bedrijven in onze branche. De mensen die bij Moneytrans komen... blijven! Sommigen zijn al bij ons sinds onze oprichting, meer dan 20 jaar geleden.

Waar bevinden we ons?

Hoe denkt ons team erover?

Vacatures  

Als we een aanbod hebben dat je enthousiasme wekt, aarzel dan niet en stuur ons je werkervaring door.

Wil je deel uitmaken van ons team?

Beschik je over het talent en enthousiasme om dingen groots aan te pakken? Dan heeft Moneytrans mogelijk een plek voor je. Wil je deel uitmaken van dit avontuur?